• Dolar
    32.520
  • Euro
    34.843
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.420
KIRIKKALE
22°
05:33

İmsak'a Kalan Süre

Liseler arası İHA yarışma başvuruları başladı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü liseli öğrencileri yakından ilgilendiren bir duyuru yayımlayarak Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması" başvuruları başladığını bildirdi.


SON BAŞVURU TARİHİ 20 ŞUBAT

Liseli öğrencileri, serbest görev anlayışıyla, İnsansız Hava Araçları (İHA) teknolojilerine yönlendirerek, her türlü bilimsel, teknolojik, ve beceriye dayalı uçuşları teşvik etmek ve farklı İHA yapılarıyla ülkemizde başarılı öğrencileri bir araya getirerek bu alandaki yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla yapılan Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışmasının başvuruları başladı. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü yarışmaya son başvuru tarihinin 20 Şubat 2024 tarihi olduğunu hatırlattı. Yarışmaya, Türkiye, Azerbaycan ve KKTC’de öğrenim gören lise ve dengi okul öğrencileri, GSB Gençlik Merkezleri, BİLSEM, Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Bilim Merkezleri ve Bilim Atölyelerinin lise seviyesindeki öğrenciler takım halinde başvuru yapabildiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

AFRİKALILAR TÜRK DİLİ VE KUAFÖRLÜK ÖĞRENİYOR

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında KADES tanıtıldı: Polis ve jandarma, uygulamayı telefonlara yükledi

İlginizi Çekebilir

Yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda otomobil takla attı: 4 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94192

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#